Meterkast werkzaamheden

Is uw meterkast aan vervanging toe of dient deze aangepast te worden. Een oudere groepenkast is vaak aan vervanging toe in verouderde woningen of bedrijfspanden. Bij een verbouwing moet de meterkast meestal gemoderniseerd of geheel vervangen worden. Dit komt doordat het systeem verouderd is, waardoor er te weinig groepen zijn om alle hedendaagse toestellen aan te sturen.

Wij zijn uw elektricien in Zuid Holland!

Last van kortsluiting of stroomstoring? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Wijzig of vervang uw Meterkast

Hoe langer een meterkast bestaat hoe langer het duurt voordat hij een dagje ouder wordt. Voor uw meterkast betekent dit dat oude onderdelen, zoals lekstroomonderbrekers op een gegeven moment vervangen dienen te worden. Wist u dat sommige verouderde typen aardlekschakelaars (type AC) misschien niet eens meer wordt gebruikt? Dit heeft te maken met het feit dat we thuis steeds meer elektronische apparaten aan het elektriciteitsnet toevoegen.

Wat kunnen redenen zijn om een groepenkast te vervangen?

Al uw apparaten worden via de groepenkast namelijk voorzien van stroom. Het is belangrijk dat deze aan alle hedendaagse eisen voldoet. Wij leggen u graag uit wat de voornaamste redenen zijn om uw groepenkast te vervangen.

Er zijn heel veel redenen om uw groepenkast te vervangen. Stel u voor dat er iets drastisch gaat veranderen in u huis, u gaat bijvoorbeeld een aanbouw realiseren. Het is dan van belang om te kijken naar een eventuele uitbreiding van uw groepenkast. Soms is een uitbreiding van de groepenkast niet voldoende en zult je toch een nieuwe groepenkast moeten aanschaffen. Er zijn uiteraard nog meer redenen om de groepenkast te vervangen namelijk:

  • U heeft regelmatig een stroomstoring
  • U heeft krachtstroom nodig i.v.m. nieuwe zwaardere apparatuur
  • U plaatst een inductie of keramische kookplaat
  • U gaat zonnepanelen plaatsen
  • U laat een laadpaal plaatsen voor het opladen van uw elektrische auto

Elektricien Zuid-Holland is gespecialiseerd in al deze situaties in uw regio. Wij geven advies over de noodzaak en kijken altijd naar de beste lange termijn oplossing voor u. Als u een verouderde groepenkast heeft zonder hoofdschakelaar dan is deze ook aan vervanging toe. Let op: sinds 2005 is de hoofdschakelaar namelijk. verplicht in Nederland.

meterkast-aanleggen-zuidholland

ELEKTRICIEN ZUID HOLLAND IN CIJFERS

PER WEEK ACTIEF
0
UUR PER DAG BEREIKBAAR
0
GEHOLPEN KLANTEN
0

Hulp bij het vervangen van een groepenkast

Het vervangen of uitbreiden van een groepenkast is niet een klus die uzelf kan uitvoeren. Er is heel wat specialisme en kennis op het gebied van elektra nodig om een groepenkast te kunnen vervangen. Wij adviseren u ook dit door een specialist uit te laten voeren. Elektricien Zuid-Holland heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Elektra en kan probleemloos u groepenkast vervangen. Wij adviseren u uiteraard eerst over de mogelijkheden. Wilt u uw groepenkast vervangen? Neem direct contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat de groepenkast professioneel geplaatst wordt.

Elektriciens met kennis

Is uw meterkast aan vervanging toe? Of dient deze uitgebreid te worden of moet er een extra groep geplaatst worden? Elektricien Zuid-Holland adviseert u heel graag in deze behoefte. Het vervangen of uitbreiden van een meterkast is heel specialistisch werk en dit kunt u het beste over laten aan een expert van Elektricien Zuid-Holland. Het gaat tenslotte om uw veiligheid en dat van uw medebewoners of collega’s. De expert van Elektricien Zuid-Holland zal op maat advies geven hierin. Op deze manier bent u de komende jaren voorzien van de beste oplossing.

meterkast-vervangen-Zuidholland

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Door een lekkage een stroomstoring gehad in mijn woning. De spoeddienst van Elektricien Zuid Holland heeft dit dezelfde dag nog opgelost. Professioneel en snel geholpen. Een top bedrijf!
Geert Schippers

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had een gat in de muur geboord en daarbij een kabel geraakt. Dit heeft een stroomstoring veroorzaakt. Gelukkig kwam Elektricien Zuid Holland mij de zelfde dag nog helpen. Een echte aanrader.
Hans Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Een kortsluiting gehad in deel van onze woning die we niet konden vinden. In de ochtend had ik gebeld en in de middag kwam de elektricien langs. De elektricien had de storing gevonden en de storing verholpen.
Marco Steenbergen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hulp nodig? Bel onze spoedservice 085 06 04 531

Elektricien Zuid Holland

Op zoek naar een betrouwbare en voordelige elektricien in uw omgeving? Elektricien Zuid Holland helpt u graag. Bel onze centralisten en maak een afspraak. Wij sturen direct een gecertificeerde elektromonteur uw kant op.

Neem contact op